jOiN uS oN FACEBOOK

>

13/11/2011

Terima kasih kerana melayari Edible Artwork.

Edible Artwork menawarkan anda pilihan Edible Image untuk kek dan cupcakes mengikut pilihan anda. Serikan kek atau cupcakes anda dengan Edible Image untuk majlis birthday, anniversary, pertunangan, kahwin atau apa jua majlis, pasti kek atau cupcakes anda akan lebih berseri.

Edible Artwork menawarkan Edible Image dalam pelbagai saiz. Anda boleh pilih Edible Image dalam saiz yang di tawarkan oleh Edible Artwork atau anda mahu saiz yang anda tentukan sendiri. Pihak Edible Artwork akan cuba membantu merealisasikannya.

Anda boleh pilih gambar Edible Image dari gallery yang telah disediakan. Pihak Edible Artwork akan cuba menyediakan gambar Edible Image yang menarik untuk anda buat pilihan. Gambar juga akan di kemaskini dari masa ke semasa. Ia untuk memastikan anda mendapatkan gambar Edible Image yang terbaik bagi memastikan kek atau cupcakes yang anda hasilkan menarik dan memikat hati pelanggan anda.

Jika anda mahu design sendiri, pihak Edible Artwork sedia membantu memberikan khidmat design Edible Image seperti yang anda kehendaki. Pihak Edible Artwork akan sedaya upaya membuat design yang menepati citarasa anda. Apa yang penting, design Edible Image menarik, kek atau cupcakes anda juga pasti akan menarik....majlis anda tentu bertambah meriah. Berikan gambar anda dan idea, pihak Edible Artwork akan usahakan yang terbaik untuk Edible Image anda.

Mengapa Edible Image menjadi pilihan?
Pastinya anda bebas untuk menentukan gambar Edible Image yang menarik bagi menghiasi kek atau cupcakes anda. Anda boleh jadikan satu memori indah yang kekal abadi. Letakkan gambar anak anda, isteri, suami, tunang, ibu, bapa, rakan, kekasih atau siapa sahaja untuk menghiasi Edible Image anda. Letakkan juga wording yang anda kehendaki, ucapan atau kata-kata hikmat pada Edible Image sebagai tanda ingatan atau penghargaan. Anda bebas menentukan semuanya. Tentu Edible Image ini pilihan yang menarik kan.


No comments:

Post a Comment